About Me

Foto site

Toen ik begon met mijn studie Communicatie Multimedia & Design kwam ik er al snel achter welke richting ik zou kiezen. Dit was namelijk de richting Videobewerking en Cameraman. Tijdens mijn opleiding was ik al veel met muziek bezig en het bezoeken van evenementen en ik maakte ook voor een aantal websites foto’s op deze evenementen.

Toen ik een stageplaats vond bij Your Dance Company kwam ik door mijn collega in aanraking met het VJen op evenementen en het vastleggen van evenementen op video. Aangezien er in die tijd veel evenementen georganiseerd werden , kwamen wij ook steeds meer in aanmerking ¬†om te VJen. Zo zijn 2 collega’s en ik het VJteam Digital Movement gestart.

Na het afronden van mijn hbo-opleiding Communicatie Multimedia & Design, ben ik 4 jaar accountmanager geweest.Tijdens deze periode besefte ik dat hier niet mijn passie lag. Naast die baan ben ik altijd bezig geweest met filmen, videobewerken en VJen. Ik ben daarom weer een opleiding gaan volgen aan het SAE Institute in Amsterdam om zo weer meer connecties te krijgen en mezelf bij te scholen in het vak.

In mijn huidige baan heb ik veel ervaring opgedaan in het Media Management bij Stokvis & Stokvis Content. Naast het media management heb ik ook veel verschillende montage werkzaamheden verricht voor de televisie. Tijdens mijn laatste baan ben ik voor mezelf begonnen als freelance Cameraman en Editor. Ik ben met MPressive gestart in oktober 2012.

Vandaag de dag ben ik in te huren voor Evenementen om te registreren op video, of als VJ. Ik heb onder o.a op festivals gestaan als Dance Valley, Ground Zero, Fantasy Island, Nightmare in Rotterdam en meer. Naast het optreden maak ik ook trailers, music videos, after movies, bruidsreportages en andere items.